ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΠΑΝΙΟΥ - ΔΑΠΕΔΟΥ
ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ - ΚΟΥΖΙΝΑ - ΝΤΟΥΛΑΠΑ
ΘΕΡΜΑΝΣΗ - ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ- ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της  Eταιρείας μας  είναι η παροχή  στους πελάτες της υπηρεσιών υψηλού επιπέδου.

Οι πωλητές μας διαθέτουν πολυετή πείρα στο χώρο. Ενημερώνονται διαρκώς για τις εξελιξεις στην εγχώρια και  παγκόσμια αγορά με επισκέψεις σε εκθέσεις του εξωτερικού καθώς και με την παρακολούθηση σεμιναρίων. Στόχοσ μας είναι να σας παρέχουν αξιόπιστες, διαχρονικές λύσεις, ποιοτικά άριστες και οικονομικά ασυναγώνιστες, προσαρμοσμένες στις ανάγκες και την αισθητική σας. Δίπλα σας είμαστε και μετά την πώληση για να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει και να δώσουμε άμεσα λύση.

Το τμήμα διακόσμησης αναλαμβάνει να σχεδιάσει, δωρεάν, το μπάνιο ή την κουζίνα σας. Εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητες της τεχνολογίας και χρησιμοποιώντας ειδικά προγράμματα, ο σχεδιασμός γίνεται με τα προϊόντα  που έχετε επιλέξει. Προτείνουμε τις δικές μας ιδέες, προσαρμόζοντάς τες όμως στη δική σας αισθητική άποψη. Το τμήμα των μηχανολόγων μας, μελετά τα σχέδια σας, επισκέπτεται το χώρο σας και προτείνει την πιο λειτουργική και πιο συμφέρουσα για σας λύση.

Στη συνέχεια με τα ιδιόκτητα φορτηγά μας παραδίδουμε τα εμπορεύματα στο χώρο σας, σε όποιο μέρος της Αττικής και αν βρίσκεστε. Συνεργαζόμενοι με τις κορυφαίες εταιρείας μεταφορών, παραδίδουμε τα προϊόντα σας σε όποιοδήποτε μέρος της χώρας. Υπάρχει δυνατότητα παράδοσης σε όροφο. Στόχος μας η ασφαλής και γρήγορη μεταφορά.

Αν επίσης δε διαθέτετε τεχνικούς ή αν δε θέλετε να ασχοληθείτε με αυτόν τον τομέα, η εταιρεία μας διαθέτει έμπειρα συνεργεία, ικανά να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα εμπορεύματα που επιλέξατε, με ταχύτητα, ασφάλεια και σεβασμό, πετυχαίνοντας ένα άριστο αισθητικό αποτέλεσμα.

 

phone

Τηλ. επικοινωνίας

210 98 48 500