ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΠΑΝΙΟΥ - ΔΑΠΕΔΟΥ
ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ
ΘΕΡΜΑΝΣΗ - ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ- ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

Η Εταιρεία Γ. ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ ΑΕΒΕ καλύπτει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις όλων των επαγγελματιών του κλάδου, αλλά και του ιδιώτη.

Στην εταιρεία μας μπορούν να βρουν προτάσεις και λύσεις  αρχιτέκτονες, διακοσμητές, μηχανολόγοι, μηχανικοί, εργολάβοι οικοδομών και δημοσίων έργων, ξενοδόχοι.

Για τους αρχιτέκτονες και διακοσμητές υπάρχει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων κορυφαίων, επώνυμων οίκων, ικανή να ικανοποιήσει και τα πιο απαιτητικά γούστα. Οι συχνές μας επισκέψεις στις μεγαλύτερες εκθέσεις του εξωτερικού, μας δίνουν τη δυνατότητα να μαθαίνουμε όλα τα νέα προίόντα που κυκλοφορούν στην παγκόσμια αγορά, όπως και όλες τις τάσεις της μόδας , όσον αφορά το μπάνιο, την κουζίνα αλλά και όλο το σπίτι. Η συνεχής   ενημέρωση σε συνδυασμό με τη μεγάλη μας εμπειρία μας καθιστούν ικανούς να προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις και προτάσεις.

Η πείρα των σαράντα δύο (42) ετών στην οικοδομή γενικότερα μας επιτρέπει να έχουμε άριστη γνώση των αναγκών των μηχανολόγων, μηχανικών και των εργολάβων οικοδομών και δημοσίων έργων. Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία ετοιμοπαράδοτων προϊόντων σε πλακάκια, είδη υγιεινής, κουζίνες, ντουλάπες, είδη θέρμανσης, ηλιακούς συλλέκτες κ.α. Τα προϊόντα μας απευθύνονται σε όλα τα γούστα και σε όλες τις δυνατότητες. Οι έμπειροι συνεργάτες μας είναι ικανοί να δώσουν λύσεις σε οποιαδήποτε πρόβλημα, τόσο πριν, όσο και μετά την πώληση. Η άρτια οργανωμενη αποθήκη μας,  μας επιτρέπει να εκτελέσουμε μια επείγουσα παραγγελία ακόμα και την ίδια μέρα. Διευρύνουμε συνεχώς τηντεχνογνωσία  και τις γνώσεις μας παρακολουθώντας σεμινάρια και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό αναφορικά με τις νές τεχνολογίες για το φυσικό αέριο. θερμοπροσόψεις, τσιμεντοκονία κ.α.

Η γεωγραφική θέση, η ποικιλομορφία, η πολιτιστική κληρονομιά και το πλούσιο νησιώτικο σύμπλεγμα, έχουν κατατάξει τη χώρα μας στις πρώτες θέσεις στις προτιμήσεις των τουριστών, με επακόλουθο η οικονομία να στηρίζεται σε μεγάλο βαθμο στον τουριστικό τομέα. Η εταιρεία μας δε θα μπορούσε να μη συμβάλλει σε αυτή την προσπάθεια. Με ολοκληρωμένες προτάσεις και προγράμματα για ξενοδοχεία και ενοικιαζομενα δωμάτια, παρέχουμε ιδέες, προτάσεις και λύσεις στον επαγγελματία. Τα τελευταία χρόνια έχουμε εξοπλίσει πολλές μεγάλες και μικρές τουριστικές   μονάδες, με όλη τη γκάμα των προίόντων μας, γεγονός το οποίο έχει εμπλουτίσει τις δυνατότητές μας στο συγκεκριμένο χώρο. Διαθέτουμε ειδικά πακέτα προσφορών σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Ο συνδυασμός ποιότητας και τιμής είναι το μεγάλο μας πλεονέκτημα!!!!

Με την τεράστια εμπειρία μας και τη μεγαλη γκάμα των προϊόντων μας δε θα μπορούσαμε να μην καλύψουμε και τις ανάγκες του ιδιώτη είτε πρόκειται για νέα κατασκευή, είτε για ανακαίνιση. Οι έμπειροι πωλητές και οι διακοσμητές μας δύνανται να προσφέρουν λύσεις ακόμα και στα πιο δύσκολα προβλήματα. Οι άρτια εκπαιδευμένοι μηχανόλογοι μας  παρέχουν επαγγελματικές συμβουλές, με επισκέψεις στο χώρο σας, πετυχαίνοντας για σας μέγιστη απόδοση, οικονομία και λειτουργικότητα.

Είτε είστε επαγγελματίσς στο χώρο της οικοδομής, είτε επαγγελματίας στον τουριστικό χώρο, είτε ιδιώτης που κατασκευάζει ή ανακαινεί, διαθέτουμε για σας  προτάσεις, ιδέες  και λύσεις. ΕΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΜΑΣ.

phone

Τηλ. επικοινωνίας

210 98 48 500