ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΠΑΝΙΟΥ - ΔΑΠΕΔΟΥ
ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ
ΘΕΡΜΑΝΣΗ - ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ- ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

H ιστορία της "Γ. ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ ΑΕΒΕ" ξεκινά το 1973, με τη δημιουργία ατομικής επιχείρησης από τον Γ. Γεωργουλή, μηχανικό Ε.Ν.

Η εταιρία με τη σημερινή της πλέον μορφή "Γ. ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ ΑΕΒΕ", αντιπροσωπεύει αποκλειστικά και εισάγει στην Ελλάδα, με επιτυχία όλα αυτά τα χρόνια γνωστούς οίκους του εξωτερικού, με μία συνεχή παρουσία στον Ελληνικό χώρο στους κλάδους της Θέρμανσης, Ύδρευσης, Κλιματισμού και Φυσικού αερίου.

Η πολυετής ζωή της και η εμπειρία της την κάνουν πρωτοπόρα στις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου ανταποκρινόμενη πλήρως στις σύγχρονες απαιτήσεις. Βλέποντας το μέλλον και παρακολουθώντας τις εξελίξεις στην ελληνική αγορά εισχωρεί δυναμικά στο χώρο των ΕΙΔΩΝ ΥΓΙΕΙΝΗΣ και ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ. Στα νέα σύγχρονα ιδιόκτητα κτίρια οκτώ ορόφων υπάρχει η δυνατότητα της σωστής και μεγάλης αποθήκευσης όλων των πρoϊόντων (πλακάκια μπάνιου - δαπέδου, ειδη υγιεινής, θέρμανσης κλπ), για την άμεση παράδοση τους. Επίσης, υπάρχει Εργαστήριο Πρότυπων Εφαρμογών αερίου και πετρελαίου και Αίθουσα σεμιναρίων με όλα τα απαραίτητα διδακτικά μέσα.

Οι Μηχανολόγοι - Μηχανικοί της εταιρείας εκτός της πολυετούς θητείας στους κλάδους μας, έχουν άμεση επικοινωνία και ενημέρωση με τις εταιρείες για ό,τι τεχνολογία παρουσιαστεί στην αγορά. Όσον αφορά τα ανταλλακτικά υπάρχει πλήρης και συνεχής παρακαταθήκη ανταλλακτικών και άμεση εξυπηρέτηση πελατών σε όλη την Ελλάδα.

Σχετικά με το φυσικό αέριο στη χώρα μας, η Εταιρεία έχει ήδη δεκαετή εμπειρία εφαρμογών στα αέρια καύσιμα διαθέτοντας τα πιό σύγχρονα μηχανήματα και ανταλλακτικά. Πρωτοπόροι πάντα στις προκλήσεις του μέλλοντος είμαστε έτοιμοι για το φυσικό αέριο.
 
πλακάκια μπάνιου - δαπέδουΗ Εταιρία Γ. ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ ΑΕΒΕ αναγνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι η συνεισφορά στην ανάπτυξη μιας οικονομικά βιώσιμης κοινωνίας, έχει προβεί σε μια σειρά δραστηριοτήτων για την προστασία του περιβάλλοντος οι οποίες εκτείνονται σε όλο το φάσμα εργασιών της, προσφέροντας στην αγορά ανάλογα προϊόντα ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ.

Σύμφωνα με νέες οδηγίες της Ευρωπαϊκής 'Ένωσης, γίνεται υποχρεωτική η αναγραφή της ταξινόμησης Ενεργειακής Απόδοσης σε όλες τις οικιακές συσκευές κλιματισμού.

Η κίνηση αυτή αποσκοπεί στο να παρέχεται στους καταναλωτές καθαρή κι αντικειμενική πληροφόρηση όσον αφορά στην εξοικονόμηση ενέργειας και να τους παροτρύνει να επιλέγουν φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα.
Σύμφωνα με την οδηγία, τα προϊόντα κλιματισμού Θα πρέπει να παρέχουν την Ενεργειακή Σήμανση.
Στη σήμανση αυτή τα προϊόντα με την καλύτερη Ενεργειακή Απόδοση αναφέρονται ως 'ΑΑ".

Το πεδίο δραστηριότητας της Εταιρίας Γ. Γεωργουλής ΑΕΒΕ έχει ως εξής
ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ VRV (INVERTER).
MULTI ΠΟΛΥΣΥΣΤΗΜΑΤΑ (INVERTER).
Ρ1ΙΤ UNITS (INVERTER - ΑΠΛΑ / Τοίχου και Δαπέδου.

ΚΑΣΕΤΕΣ (INVERTER - ΑΠΛΑ).
ΑΕΡΑΓΩΓΟΙ (INVERTER - ΑΠΛΑ).
ΔΑΠΕΔΟΥ / ΟΡΟΦΗΣ (INVERTER - ΑΠΛΑ).

phone

Τηλ. επικοινωνίας

210 98 48 500