ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΠΑΝΙΟΥ - ΔΑΠΕΔΟΥ - ΠΙΣΙΝΑΣ
ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ -ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ - ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ
ΘΕΡΜΑΝΣΗ - ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ- ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

H εταιρεία Γ. ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ ΑΕΒΕ ιδρύθηκε το 1974 από τον Κο Γεώργιο Γεωργουλή, μηχανικό του εμπορικού ναυτικού, ο οποίος είναι και ο σημερινός διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.

Αρχικά δραστηριοποιήθηκε στο χώρο της θέρμανσης και της ύδρευσης. Η επιτυχημένη της δράση είχε σαν αποτέλεσμα την επέκτασή της στο χώρο των πλακιδίων και ειδών υγιεινής. Στο συγκεκριμένο χώρο αναδείχθηκε μια από τις κορυφαίες εταιρείες του είδους, θέση που κατέχει ανελλιπώς μέχρι σήμερα. Ακολούθως , παρακολουθώντας πάντα τις ανάγκες τις αγοράς και όντας ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις, εισήλθε δυναμικά στο χώρο των ηλιακών συστημάτων. Πήρε τη σημερινή της μορφή όταν στα προϊόντα της προστέθηκαν τα έπιπλα κουζίνας και οι ντουλάπες.

Στόχοι της εταιρείας ήταν και παραμένουν η μέγιστη ποιότητα σε συνδυασμό με την καλύτερη τιμή, όπως και η συνέπεια , η αξιοπιστία , το διαχρονικό design και η πληρότητα των προϊόντων. Κύριο ρόλο στη επιτυχία επίτευξης αυτών των στόχων έπαιξαν η επιλογή των προϊόντων, οι συνεργάτες, οι εργαζόμενοι , καθώς και η διεύθυνση της εταιρείας.

Τα προϊόντα μας καλύπτουν όλες τις ανάγκες και του ιδιώτη και του επαγγελματία (αρχιτέκτονες, μηχανικοί , κατασκευαστές, τεχνικοί , κλπ). Με ειδικά προγράμματα για τα ξενοδοχεία, ελπίζουμε να συμβάλλουμε και εμείς στην ανάπτυξη του τουριστικού κλάδου.

Διαθέτουμε επίσης τα προϊόντα και την τεχνογνωσία για την ανάληψη και στήριξη των δημοσίων έργων.

Συνεργαζόμαστε με όλα τα κορυφαία εργοστάσια των ειδών μας. Σε κάποια από αυτά είμαστε αποκλειστικοί αντιπρόσωποι σε Ελλάδα και Κύπρο.

Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό είναι πάντα δίπλα στον πελάτη μας, ώστε να τον βοηθήσει να επιλέξει τα καλύτερα προϊόντα, τα οποία καλύπτουν τις ανάγκες και την αισθητική του. Με συνεχή επιμόρφωση και εκπαίδευση παρέχουν τις υπηρεσίες τους στον πελάτη, τόσο κατά τη διάρκεια της πώλησης όσο και μετά από αυτήν. Οι έμπειροι διακοσμητές μπορούν να ικανοποιήσουν οποιαδήποτε αισθητική απαίτηση. Οι άρτια καταρτισμένοι μηχανολόγοι δύνανται να μελετήσουν το χώρο σας ούτως ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή απόδοση, αλλά και να δώσουν λύση σε όποιο πρόβλημα προκύψει.

Η παρουσία της διεύθυνσης είναι συνεχής, παρέχοντας τη στήριξή της τόσο στον πελάτη όσο και στον εργαζόμενο, φροντίζοντας ώστε να παρέχονται οι καλύτερες υπηρεσίες και να επιτυγχάνεται το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα, προσαρμοσμένο στις επιθυμίες και στις δυνατότητες του κάθε πελάτη .

Με τη βοήθεια και τη στήριξη των πελατών μας, τους οποίους θερμά ευχαριστούμε, η εταιρεία μας από το 1974 έως σήμερα, ακολούθησε ανοδική και δυναμική τροχιά. Με τα μάτια στραμμένα στο μέλλον, παρακολουθώντας τις ανάγκες τις αγοράς και τις απαιτήσεις των καιρών, υποσχόμαστε να συνεχίσουμε την εξελικτική μας πορεία, παρέχοντας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες, άριστη ποιότητα συνδυασμένη με τις καλύτερες τιμές.

 

 

phone

Τηλ. επικοινωνίας

210 98 48 500